ALLE ZINTUIGEN
TE PRIKKELEN

WE CREATE THE 'WOW!' MOMENT door

NEEM CONTACT MET ONS OP

DIVERSE

DIVERSE

Diverse extra’s bij bruidstaarten

Een bruidstaart bij ons besteld? Wij hebben diverse extra’s in de verhuur. Wij beschikken over een verscheidenheid aan taartplateau’s. Daanaast hebben we ook prachtige etagères. Deze collectie is in de loop der jaren ontstaan, omdat onze klanten een enorme diversiteit aan wensen hebben.

Qua styling kan er gekozen worden voor klassiek of modern. Daarnaast beschikken wij voor de ‘vintage style’ taarten over een rustieke boomstamschijf, omdat het plaatje moet kloppen. Alle schalen staan op een voet en zijn in diverse doorsnedes beschikbaar. Behalve veel keuze, het is belangrijk dat het een mooi geheel vormt met jullie bruidstaart. Wij hebben witte, zwarte en zilverkleurige schalen in ons assortiment zitten.

Etagères kunnen ten eerste voor cupcakes worden gebruikt, maar ook voor de zogenaamde minitaartjes. De grootte van de etagère hangt af van de hoeveelheid taartjes of cupcakes. De etagère is maximale 7 lagen hoog.

Heb je cakepops bij Yummie Sweet Cakes besteld? Wij leveren op verzoek een op maat gemaakte standaard mee, waardoor de cakepops rechtop blijven staan. Wij zullen de diverse mogelijkheden graag met jullie bespreken, dus twijfel niet en neem contact met ons op!

Verpakking

Iedere bruidstaart, verjaardagstaart, kindertaart, babyshowertaart leveren wij op een luxe onderbord. Nog afgezien dat het praktisch is, het maakt de taart ook helemaal af.

Bovendien zullen we een bruidstaart (tegen betaling) altijd bezorgen. Geen enkel bruidspaar hoeft zich zorgen te maken over zijn droomtaart.

De overige taarten verpakken we in folie met kleurige linten, waardoor de taart er nog feestelijker uit zal zien. Kortom, we doen er alles aan om de hele beleving compleet te maken.

Cupcakes voor een bruiloft zullen we in dozen bezorgen op locatie. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat cupcakes voor een verjaardag oid, goed mee naar huis te nemen zijn. Cakepops verpakken we, op verzoek, in folie en voorzien we van een fleurige strik, dus afwerking tot in de kleinste details!

Sweet table

Taart, cakepops, cupcakes, brownies, mini taartjes en donuts, alles om je vingers bij af te likken. Een gangbare naam voor al deze zoetigheden is ‘Sweet table’. In huiselijke kring al een paar keer uit geprobeerd om al snel daarna het concept ‘TwijfelTafel’ te introduceren. Twijfel, want wat zal je toch als (eerste) kiezen? Het is allemaal lekker, het is allemaal Yummie!

Een TwijfelTafel bestaat niet alleen uit zoete hapjes. De totale aankleding kunnen wij desgewenst ook verzorgen.  Nog afgezien van het feit dat het een oogstrelend mooi geheel zal worden, het zal passen bij jullie trouwdag. De kleurstelling en/of het thema laten wij terug komen in rietjes, servetten, tafelkleed, diverse versieringen etc.

Neem gerust contact met ons op om te horen wat er allemaal kan!