JE ER
NOOIT TE OUD
VOOR BENT

WE CREATE THE 'WOW!' MOMENT omdat

NEEM CONTACT MET ONS OP

KOSTEN

KOSTEN

Diverse componenten

Wat kost een huis? Het is misschien een flauw vergelijk, maar wij zien wel degelijk overeenkomsten. De kosten van een huis worden immers bepaald aan de hand van het aantal personen die er in gaan wonen. En daarmee is al direct een belangrijke component genoemd die ook prijsbepalend is voor een taart. De uitvoering en de mogelijke speciale wensen zijn eveneens van invloed op hetgeen er onderaan de factuur komt te staan. Bij een taart is dat niet anders. En tot slot, de plaats waar het huis komt te staan kan in veel gevallen ook een flinke stempel drukken op het beschikbare budget. In het licht van de kosten van een taart hebben we het hier dan over de lokatie waar deze afgeleverd moet worden. Lang verhaal kort: het is bijzonder lastig om op voorhand een exacte prijs af te geven.

Exclusieve taarten

De taarten van Yummie Sweet Cakes zijn altijd maatwerk. Exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere taart is uniek en hoogst persoonlijk. Toch is de vraag: “wat zijn de kosten?” veel gehoord. Op basis van onze ervaring van de afgelopen jaren is het ons gelukt om tot een richtprijs te komen. De kosten van een taart zijn altijd op basis van een prijs per persoon en variëren van € 5,00 tot € 9,50. Bepalend voor de uiteindelijke prijs zijn diverse factoren zoals de grootte, de uitvoering, eventuele speciale decoraties, de aanwezigheid van een topper, het gebruik van dummies, rekening moeten houden met allergie of religie, de huur van taartplateau’s en/of standaards en tot slot, de afstand van Apeldoorn naar de feestlocatie. Wij creëren en leveren taarten voor een minimaal aantal personen van 25.

Inventaartisatie

Is er ook een maximum? Dat houdt wel ergens op, maar tot nu toe hebben we nog nooit nee hoeven zeggen. We gaan de uitdaging graag aan. Om de kosten van een taart concreet te maken hebben wij op voorhand intensief contact. Als wij een goed beeld hebben van jullie wensen en eisen gaan we naar de spreekwoordelijke tekentafel. Vervolgens ontvangen jullie een offerte met het voorbeeld, waarin de exacte prijs, alsmede eventuele opties staan vermeld. De actie daarna is aan jullie. Natuurlijk staan we open voor alternatieven. Natuurlijk werken we er aan mee om tot de ultieme droomtaart te komen. Wij willen immers niets liever dan dat een Yummie Sweet Cake een bijdrage levert aan jullie feest.