DAT ENE
SPECIALE
HOOGTEPUNT

WE CREATE THE 'WOW!' MOMENT voor

NEEM CONTACT MET ONS OP

EEN PROEVERIJ: SMAKEN UITPROBEREN, KEUZES MAKEN

EEN PROEVERIJ

Smaken uitproberen

Wanneer je onze pagina over smaken en vullingen hebt gezien,  dan weet je inmiddels dat er een keur aan mogelijkheden is. En dat doen we niet zo maar. Als je op deze pagina bent beland dan heb je ongetwijfeld ook al gezien dat we ons uiterste best doen om de allermooiste taarten te maken. Maar mooi alleen is niet genoeg. De taart moet ook meer dan lekker zijn. En dat kan alleen als we zoveel als mogelijk smaakcombinaties weten te creëren. Daardoor krijgen we met regelmaat te horen dat men haast geen keuze kan maken. Eigenlijk zou je ze allemaal wel willen proberen… Tijdens onze Proeverij geven wij jullie de mogelijkheid om een aantal van te voren afgesproken smaak combinaties uit te proberen. In verband met de enorme drukte, is het alleen mogelijk om een Proeverij af te spreken, bij een afname van een bruidstaart voor minimaal 40 personen.

Keuzes maken

Naast een heerlijk kop koffie of een lekkere thee, serveren wij een viertal taartjes die ieder bestaan uit een jam en een vulling naar keuze. Een Proeverij plannen we in de regel ‘s avonds op een doordeweekse dag, omdat dat nu eenmaal het meest praktische is. Mochten jullie op dat moment nog twijfelen? Geen probleem. We hebben nog nooit mee gemaakt dat alle vier de taartjes in één keer werden opgemaakt, dus geven we ze graag aan jullie mee. Dan krijgen jullie de volgende dag in eigen vertrouwde omgeving en eventueel met mede proevers nog een herkansing. Zo weten jullie zeker dat het een weloverwogen keuze is.

Gedetailleerd voorstel

Een Proeverij heeft ook nog een andere kant. Het is het ideale moment om kennis met elkaar te maken -als dat al niet eerder gebeurd is- en om in alle rust te bespreken wat jullie wensen zijn. Het stelt ons in staat om voorbeelden te tonen, mogelijkheden te bespreken, ervaringen te delen en een advies te geven. Het uiteindelijke doel van een Proeverij is dus niet alleen het kunnen bepalen van smaken, maar we gebruiken dat kostbare moment ook graag om tot een gedetailleerd voorstel te kunnen komen. En dat zal vervolgens weer de basis zijn voor hetgeen wij dagelijks nastreven: de taart moet een hoogtepunt worden, moet een feest in een feest zijn, moet leiden tot dat unieke ‘Wauw’ moment.