Project omschrijving

  • een mom to be taart

Een mom to be taart

Een mom to be taart. Helemaal vanuit Rotterdam gekomen om een babyshower taart voor je zus te komen halen. Dat noem ik toch wel een super compliment. Ik vind het geweldig om te horen dat het niet uit maakt dat ze ruim een uur in de auto moet zitten om een taart van Yummie Sweet Cakes te kunnen hebben.

Chelsea had het er maar wat graag voor over. Inmiddels ook een mail gehad met de volgende tekst:  Hi Linda, Ik wilde je nog even bedanken voor de taart. Mijn zus vond het echt een fantastisch mooie taart en hij was heerlijk! Het was het ritje zeker waard en mocht ik weer een super mooie taart nodig hebben kom ik zeker terug! Groetjes, Chelsea.

Deze babyshower taart was een remake van een exemplaar die ik al eerder heb gemaakt. Deze keer met zilver accenten in plaats van goud.

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in taarten

Wil je een taart bestellen voor een speciale gelegenheid? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van taarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Wat je maar wilt, wij maken het

Ga je een taart bestellen, dan begint dat uiteraard met een inventarisatie. Samen bepalen we hoe jouw taart moet smaken en hoe deze er uit moet gaan zien. Thema, kleurstelling, aantal personen, gelegenheid, wel of geen tekst op de taart…. het komt allemaal aan de orde. Wil je eerst wat voorbeelden zien en inspiratie op doen? Kijk dan hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Alles voor een ‘WOW!’

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft.