• Het knuffel konijntje Nina op een kindertaart

Het knuffel konijntje Nina op een kindertaart

Het knuffel konijntje Nina op een kindertaart gebeurt, hoe schattig is dat? De klant had één duidelijke wens, de knuffel van de jarige moest op de taart komen. Vandaar dit schattige konijntje met het gebreide jurkje. De jarige heeft een prachtige naam en deze heb ik met zogenaamde stamps in de taart gedrukt. Best spannend, want je kan het maar één keer goed doen. Vervolgens is de tekst met een minuscuul kwastje geverfd met eetbare goudverf. Wat een mooi detail!  Enjoy!

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in taarten

Wil je een taart bestellen voor een speciale gelegenheid? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van taarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Wat je maar wilt, wij maken het

Ga je een taart bestellen, dan begint dat uiteraard met een inventarisatie. Samen bepalen we hoe jouw taart moet smaken en hoe deze er uit moet gaan zien. Thema, kleurstelling, aantal personen, gelegenheid, wel of geen tekst op de taart…. het komt allemaal aan de orde. Wil je eerst wat voorbeelden zien en inspiratie op doen? Kijk dan hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Alles voor een ‘WOW!’

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft.