Project omschrijving

  • Taart voor een jarige zwangere
  • baby taart
  • baby girl cake
  • babyshower taart

Taart voor een jarige zwangere

Taart voor een jarige zwangere of een zwangere jarige? Hoe het ook bekeken wordt, binnen enkele weken na haar verjaardag zal deze jarige bevallen van een dochtertje. Hoe speciaal om dan deze originele taart als verrassing voor je verjaardag te ontvangen. Haar man kwam via via bij mij terecht en wilde zijn vrouw graag verrassen. Achteraf hoorde ik dat deze aanstaande vader een bekende profvoetballer van PEC Zwolle is, namelijk Thanasis Karagounis. Ik heb totaal geen verstand van voetballen, dus mijn excuses daarvoor 🙂

Bij het in ontvangst nemen van de taart was hij bijna sprakeloos en heeft hij een aantal keer gezegd dat het zonde was om deze taart aan te snijden.

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in taarten

Wil je een taart bestellen voor een speciale gelegenheid? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van taarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Wat je maar wilt, wij maken het

Ga je een taart bestellen, dan begint dat uiteraard met een inventarisatie. Samen bepalen we hoe jouw taart moet smaken en hoe deze er uit moet gaan zien. Thema, kleurstelling, aantal personen, gelegenheid, wel of geen tekst op de taart…. het komt allemaal aan de orde. Wil je eerst wat voorbeelden zien en inspiratie op doen? Kijk dan hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Alles voor een ‘WOW!’

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft.