JE ER
NOOIT TE OUD
VOOR BENT

WE CREATE THE 'WOW!' MOMENT omdat

NEEM CONTACT MET ONS OP

KOSTEN

KOSTEN

Diverse componenten

Wat kost een taart? Het is moeilijk om daar een concreet antwoord op te geven. Allereerst worden de kosten van een taart bepaald aan de hand van het aantal personen die er van gaan genieten. En daarmee is al direct een belangrijke component genoemd die erg prijsbepalend is. De uitvoering en de mogelijke speciale wensen zijn eveneens van invloed op hetgeen er onderaan de factuur komt te staan. Stijgende  kosten van energie en ingrediënten, zijn externe invloeden, waar helaas weinig invloed op uit te oefenen is. Tot slot is er sprake van bezorgkosten bij bruidstaarten. De afstand vanaf Apeldoorn naar de trouwlocatie is daarmee laatste kostenpost. Lang verhaal kort: het is bijzonder lastig om op voorhand een exacte prijs af te geven.

Exclusieve taarten

De taarten van Yummie Sweet Cakes zijn altijd maatwerk. Exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere taart is uniek en hoogst persoonlijk. De vraag: “wat zijn de kosten?” is veel gehoord. De kosten voor iedere taart verschillen heel erg, omdat iedereen zijn eigen wensen heeft. De afgelopen jaren zijn er ook een groot aantal externe factoren bij gekomen, die de kosten doen stijgen. Om toch een beetje een idee te hebben en niet voor verrassingen komen te staan, kan ik wel een indicatie afgeven. De prijzen voor verjaardagstaarten beginnen vanaf 6,95 per persoon. Voor bruidstaarten beginnen de prijzen vanaf € 8,95. Stuur een mail of een appje met je wensen en ik beantwoord met alle liefde de vraag wat de exacte prijs zal zijn. Bepalend voor de uiteindelijke prijs zijn verder diverse factoren zoals de grootte, de uitvoering, hoeveelheid decoraties of speciale technieken. Taarttoppers komen er qua kosten altijd apart bij. Bruidstaarten worden eigenlijk altijd bezorgd en die kosten komen er dan ook nog bij. Deze is afhankelijk van de afstand van Apeldoorn naar de feestlocatie. Wij leveren taarten voor een minimaal aantal personen van 30. Dus als voorbeeld, de kosten voor een volledig gedecoreerde verjaardagstaart, van 2 lagen voor 30 personen, begint vanaf zo’n € 200,00.

Inventaartisatie

Is er ook een maximum? Het houdt wel ergens op, maar tot nu toe hebben we nog nooit nee hoeven zeggen. We gaan de uitdaging graag aan. Om de kosten van een taart concreet te maken hebben wij op voorhand intensief contact. Als wij een goed beeld hebben van jullie wensen, gaan we aan de slag om een eerste ontwerp te maken. Soms is het meteen raak, soms volgt er een tweede ontwerp. Uiteindelijk, na jullie akkoord, ontvangen jullie een offerte met het voorbeeld, waarin de exacte prijs, alsmede eventuele opties staan vermeld. De actie daarna is aan jullie. Natuurlijk staan we open voor alternatieven. Natuurlijk werken we er aan mee om tot de ultieme droomtaart te komen. Wij willen immers niets liever dan dat een Yummie Sweet Cake een bijdrage levert aan jullie feest.