INSPIRATIE
CONTACT
PROEVERIJ

Meer info? Afspraak maken? Bel ons!

Bel ons

Bruidstaart bestellen in Apeldoorn

Wil je een bruidstaart bestellen in Apeldoorn? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Boek een proeverij!

Ga je een trouwtaart bestellen in Apeldoorn, dan nodigen wij jullie van harte uit om een afspraak te maken voor een proeverij. Samen kunnen jullie bepalen hoe jullie taart moet smaken. En als we dan toch gezellig bij elkaar zitten dan is dat ook het juiste moment om het te hebben over de uitvoering van jullie bruidstaart.  Willen jullie vast wat voorbeelden zien? Inspiratie op doen? Kijk hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Alles voor de liefde!

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft. Ga je een bruidstaart bestellen in Apeldoorn, maar is jullie feest ergens anders? Geen probleem. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland.

Wij zijn er klaar voor 🙂

Proeverij afspreken? Vrijblijvend informatie ontvangen? We verwijzen je graag naar onze contactpagina

Direct bellen mag natuurlijk ook: 06 28 761 884

Bruidstaart maken Apeldoorn

Lieve Linda, ik had al in de wandelgangen vernomen, dat je een kanjer bent in taarten maken (en daardoor nieuwsgierig op je site zitten spieken), maar wat een wow factor maak jij ervan zeg…. Buitengewoon PRACHTIG en dat op zo’n korte termijn.  We hebben veel complimenten gehad over je kunstwerk en de smaak was buitengewoon lekker. Alles klopte! De kinderen hebben de dag na de bruiloft nog kunnen genieten van wat cup cakes als ontbijt. 1000x dank!!

Chantal & Jurgen, Chantal Kent
Bruidstaart Apeldoorn

De taart die Linda heeft gemaakt voor onze bruiloft was echt zo ontzettend mooi en daarnaast echt superlekker. Wil je een echt verbluffend prachtige taart die alle andere taarten wegblaast, dan moet je toch echt bij YUMMIE SWEET CAKES zijn! Supergaaf en enorm dankbaar Linda. ❤

Bianca & Elmer, Bianca Schwarze
Bruidstaarten Apeldoorn

Hi Linda, Hierbij willen wij je nog van harte bedanken voor de prachtige en heerlijke taart die je gemaakt hebt voor ons huwelijk op 20 november jl! We vonden het prachtig, we hebben veel complimenten gekregen die natuurlijk voor jouw bestemd zijn voor de perfecte uitvoering! We hebben begrepen dat je alles ook heel goed aan het personeel van Kasteel Wijenburg hebt uitgelegd en pas vertrokken bent toen alles in orde was. Helemaal top! Natuurlijk zullen we je aanraden bij geïnteresseerden!

Constance & Bas, Constance Fransman
Trouwtaart Apeldoorn

Complimenten voor een fantastische en heerlijke bruidstaart! Heel secuur, netjes, met oog voor detail. Maatwerk met de juiste advisering en zelfs last-minute verzoeken waren geen probleem. De proeverij vooraf is zeker aan te raden om een goede afgewogen keuze te kunnen maken. De bruidstaart werd netjes op locatie afgeleverd en voldeed aan al onze wensen.

Marco & Mafalda, Marco Westerhof
Bruidstaart bestellen Apeldoorn

Het proeven van de taarten voorafgaand aan onze bruiloft was al een ontzettend leuke ervaring. De taart op de dag zelf zag er bijzonder mooi uit met prachtige details waaronder de bloemen en de stukjes goud erop. De smaak was heerlijk en een mooiere taart hadden wij ons niet kunnen wensen op onze dag, bij deze hartelijk dank!!

Bruidstaart Gelderland

Super bruidstaart gehad! Hij was mooi en heerlijk! Tot het laatste kruimeltje helemaal opgegeten door de gasten!!

Eline & Martijn, Eline Nikkels-te Pas