INSPIRATIE
CONTACT

Meer info? Afspraak maken? Bel ons!

Bel ons

Bruidstaart bestellen in Apeldoorn

Wil je een bruidstaart bestellen in Apeldoorn? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Inspiratie!

Ga je een trouwtaart bestellen in Apeldoorn, dan nodigen wij jullie van harte uit om een afspraak te maken. Samen met jullie bepalen we hoe jullie taart er uit moet komen te zien.  Willen jullie vast wat voorbeelden zien? Inspiratie op doen? Kijk hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Alles voor de liefde!

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft. Ga je een bruidstaart bestellen in Apeldoorn, maar is jullie feest ergens anders? Geen probleem. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland.

Wij zijn er klaar voor 🙂

Vrijblijvend informatie ontvangen? We verwijzen je graag naar onze contactpagina

Direct bellen mag natuurlijk ook: 06 28 761 884