WIL JE CONTACT MET ONS? GRAAG!

CONTACT? GRAAG!

24 uur per dag

Je mag ons bellen, een sms sturen, ons emailen, Facebook Messenger gebruiken of het formulier op deze pagina invullen. De laatste vier contact mogelijkheden zijn uiteraard 24 x 7. Als het om bellen gaat dan houden we ons niet aan de gebruikelijk kantoortijden. Taarten maken doen we immers van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Dus mocht je ons willen bellen op een tijdstip waarbij je twijfelt, gewoon proberen! Schikt het even niet, dan nodigen we je van harte uit een voicemail achter te laten. In alle gevallen streven wij er naar om binnen een dag te reageren.

We helpen je

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie, het aanvragen van een offerte, of het maken van een afspraak, enzovoort. Want iedere kans om onze taart een hoogtepunt te laten zijn op jouw feest grijpen we aan! Vaak kunnen we in een eerste gesprek al aangeven wat de mogelijkheden zijn en bepalen we in goed overleg wat het volgende contact moment is.

Contact

We staan je graag te woord op 06 28 761 884

Een antwoord op een email kun je verwachten als je deze stuurt naar: [email protected]

Facebook Messenger berichten verstuur je via onze facebookpagina: Yummie Sweet Cakes op Facebook

Het formulier op deze pagina

Tot slot: We respecteren je privacy en daarom hebben wij vastgelegd welke gegevens we van jou bewaren, waarvoor en hoe lang. We verwijzen je daarvoor naar onze privacyverklaring.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Wil je meer weten? Raadpleeg dan mijn pagina privacyverklaring.