Bruidstaart met Champagne

VERWACHTINGEN TE OVERTREFFEN

WE CREATE THE 'WOW!' MOMENT door

NEEM CONTACT MET ONS OP

PRIVACYVERKLARING

PRIVACYVERKLARING

17 mei 2018

Je privacy is voor Yummie Sweet Cakes van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website yummiesweetcakes.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met ons. We leggen het graag persoonlijk uit.

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website, maar dit gebeurt te allen tijde geanonimiseerd. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien.

Contactformulier
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je naam, e-mailadres, telefoonnummer, trouw- of feestdatum en het aantal gasten dat je verwacht. Deze gegevens hebben wij nodig om te beoordelen of je aanvraag in onze planning past en om een afspraak met je te kunnen maken of een offerte uit te kunnen brengen. Wij bewaren deze informatie tot een jaar vanaf het moment van leveren als gevolg van een overeenkomst met jou. Leidt het invullen van het contactformulier niet tot een overeenkomst dan zullen we jouw gegevens tot maximaal 3 maanden gerekend vanaf het laatste contactmoment bewaren.

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij via social media. Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken van de betreffende beheerders van deze diensten.

Jouw gegevens op internet

We zijn trots op alles wat we maken, maar ook voor wie we het maken. Om die reden gaan we er in een overeenkomst met jou vanuit dat we jouw gegevens mogen gebruiken op onze website en/of social media kanalen (zie artikel 9 van onze Algemene Voorwaarden). Die gegevens zullen zich beperken tot je/jullie voornamen, de gelegenheid, de datum van de gelegenheid en de feestlocatie. Heb je daar bezwaar tegen, meld dat ons dan. In dat geval zullen we alleen maar onze foto’s plaatsen en een geanonimiseerde tekst gebruiken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Yummie Sweet Cakes

Veenhuizerweg 209

7325AL Apeldoorn

[email protected]

0628761884