VERWACHTINGEN
TE OVERTREFFEN

WE CREATE THE 'WOW!' MOMENT door

NEEM CONTACT MET ONS OP

NETWERK VAN PARTNERS

NETWERK VAN PARTNERS

Samenwerken

Een Yummie Sweet Cake stelt zich tot doel om een hoogtepunt te zijn op een feest. Wat dat voor een feest is maakt niet zo veel uit, onze taarten voelen zich overal thuis. Of dat nu bij een verjaardag, een jubileum, een afscheid of een geboorte is. Bij een bruiloft is dat natuurlijk niet anders. Echter, daar is veelal sprake van veel meer leveranciers die -letterlijk en figuurlijk- graag van de partij zijn. Met veel van deze bedrijven hebben wij in de afgelopen jaren samen gewerkt waardoor zij deel uitmaken van ons netwerk. De partijen in dit netwerk stellen zich uiteindelijk allemaal tot doel om onze gezamenlijke klanten zo goed als mogelijk van dienst te zijn.

Professionals

Daarbij gaat het ons maar om één ding: jullie feest moet onvergetelijk worden. En om dat te bereiken is het zaak dat ons netwerk bestaat uit een mix van bedrijven die, net als wij, de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Wij zijn trots dat ons netwerk  bestaat uit onderstaande partners. Stuk voor stuk professionals die wij hebben leren kennen als gepassioneerde en bevlogen ondernemers. Ieder een specialist op zijn of haar eigen terrein. Zoeken jullie een representatieve trouw- of feestlocatie, iemand die de allermooiste en gepersonaliseerde taarttoppers maakt?

Onvergetelijk feest

Wens je een veelzijdige en inspirerende fotograaf, een creatieve weddingplanner met duizend poten, een leverancier van bruidsjurken alsof ze zo uit een sprookje komen of een super enthousiaste trouwambtenaar? We bevelen onderstaande vrienden van harte aan. Naast deze ‘crew’ hebben we ook mediapartners. Online magazines, websites ter oriëntatie, etc. Het is vaak de ingang naar de diverse leveranciers die je nodig hebt om het feest niet zo maar een feest te laten zijn. De keuze van op elkaar ingewerkte partners zal bijdragen aan een feest wat onvergetelijk wordt en waar iedereen het nog jaren over heeft.