• een babyshower voor Fenny
  • babytaart jongen
  • babyshower boy
  • baby taart jongen

Een babyshower met een waslijn

Een babyshower  met een waslijn, geregeld door familie en vrienden, gevierd bij De Cantharel in Apeldoorn. Hoe leuk is dat! Behalve taart, waren er ook bijpassende cupcakes en cakepops. De laatste ben ik helaas vergeten op de foto te zetten :-(. De dame die deze taart heeft besteld bij Yummie Sweet Cakes, wist precies wat ze wilde. Ik kreeg dus een hele duidelijke omschrijving van het geheel. Zelfs het flesje in de handen van het beertje bovenop de taart heeft ze beschreven. Ik hou er wel van als iemand er zo over heeft nagedacht.

Ik wens Fenny nog een fijne zwangerschap en een voorspoedige bevalling. En daarna begint het grote genieten!

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in taarten

Wil je een taart bestellen voor een speciale gelegenheid? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van taarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Wat je maar wilt, wij maken het

Ga je een taart bestellen, dan begint dat uiteraard met een inventarisatie. Samen bepalen we hoe jouw taart moet smaken en hoe deze er uit moet gaan zien. Thema, kleurstelling, aantal personen, gelegenheid, wel of geen tekst op de taart…. het komt allemaal aan de orde. Wil je eerst wat voorbeelden zien en inspiratie op doen? Kijk dan hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Alles voor een ‘WOW!’

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft.