Project omschrijving

  • Een bruidstaart met zonder fondant
  • Een bruidstaart zonder fondant

Een bruidstaart zonder fondant

Een bruidstaart zonder fondant, dat was de wens van het bruidspaar voor wie wij deze creatie mochten maken. En die wens stond niet op zich zelf. Die was het gevolg van een uitgebreide inventarisatie. Tijdens de proeverij zorgden we er voor dat alles in kaart werd gebracht. Zo ontstond de trouwtaart die volledig voldeed aan datgene wat het aanstaande bruidspaar voor ogen had: een bruidstaart zonder fondant

Met passie en liefde

Ondanks dat dit een standaard tekst is, kunnen we naar eer en geweten melden dat er met passie en liefde aan deze creatie is gewerkt. En daarmee hebben we ongetwijfeld weer voor een onvergetelijk hoogtepunt gezorgd op een mooi feest.

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in bruidstaarten

Wil je een bruidstaart bestellen? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Contact

Wil je een trouwtaart bestellen, dan nodigen wij jullie van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen met jullie bepalen we hoe jullie taart moet smaken, en natuurlijk hoe deze er uit moet komen te zien. Willen jullie vast wat voorbeelden zien? Inspiratie op doen? Kijk hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Contact

Alles voor de liefde

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland.