Project omschrijving

  • Een grote bruidstaart met een waterval

Een grote bruidstaart met een waterval

Een grote bruidstaart met een waterval van bloemen spreekt bij heel veel bruidsparen wel tot de verbeelding. Regelmatig krijg ik te horen ‘het lijkt wel echt!’ Dat is ook de uitdaging, suikerbloemen maken die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Niet alleen dat is belangrijk, maar ook dat het bloemen zijn die bij het bruidsboeket passen of andere styling van bloemen. Als er ook aankleding is op locatie en dat matched met de bloemen op de taart, dan maakt dat het helemaal áf. Een grote bruidstaart met een waterval is wel ontzettend bewerkelijk en daar is dan ook de prijs dan wel weer naar. Ik ben zomaar ander halve dag bezig met zo’n hoeveelheid decoraties. Geen probleem overigens, want ik hou er van. Dat heerlijke gefreubel met details.

Ook interesse in een grote bruidstaart met een waterval van handgemaakte suikerbloemen? Informeer naar de kosten via [email protected]

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in bruidstaarten

Wil je een bruidstaart bestellen? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Boek een proeverij!

Ga je een trouwtaart bestellen, dan nodigen wij jullie van harte uit om een afspraak te maken voor een proeverij. Samen kunnen jullie bepalen hoe jullie taart moet smaken. En als we dan toch gezellig bij elkaar zitten dan is dat ook het juiste moment om het te hebben over de uitvoering van jullie bruidstaart. Willen jullie vast wat voorbeelden zien? Inspiratie op doen? Kijk hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Alles voor de liefde

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland.