Project omschrijving

  • Feestelijke bruidstaart met confetti

Feestelijke bruidstaart met confetti

Een feestelijke bruidstaart wordt met liefde gemaakt. Het is een combinatie van eigen details en een voorbeeld die we op Pinterest hebben gevonden. Het detail op deze bruidstaart, is het silhouet van een bruidspaar. Dat is weer een detail van de uitnodiging die iedereen heeft ontvangen. De smaak van de vulling heeft het bruidspaar uitgezocht na de Proeverij: witte chocolademousse met kersenjam. Op de locatie, De Wipselberg in Beekbergen, had al een mooie plek klaar gemaakt om de trouwtaart op te bouwen. Ondanks dat het bijna een winterbruiloft was (november 2019), was het er warm van de liefde.

Ook belangstelling voor een feestelijke bruidstaart met confetti? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Wil je meer weten van de genoemde locatie, kijk dan op Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe

Specialist in bruidstaarten

Wil je een bruidstaart bestellen? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Boek een proeverij!

Ga je een trouwtaart bestellen, dan nodigen wij jullie van harte uit om een afspraak te maken voor een proeverij. Samen kunnen jullie bepalen hoe jullie taart moet smaken. En als we dan toch gezellig bij elkaar zitten dan is dat ook het juiste moment om het te hebben over de uitvoering van jullie bruidstaart. Willen jullie vast wat voorbeelden zien? Inspiratie op doen? Kijk hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Alles voor de liefde

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland.