Project omschrijving

  • een roze babyshower taart
  • babyshower girl cake
  • babyshower taart meisje
  • babytaart met sneaker

Een roze babyshower taart

Een roze babyshower taart, gemaakt voor Nassira en Mimoun. Een groot feest vieren, dat ter ere van de geboorte van een dochtertje. Alle namen van het gezin zijn deze keer op op de taart vermeld. Je zou bijna denken dat ieder gezinslid een eigen laag heeft gekregen 😉 De taart is voor ruim 40 gasten, daarom 4 lagen. Het originele ontwerp van deze taart was een jongens uitvoering die ik in 2015 maakte voor een RTL 5 programma.

Meestal worden alleen de bruidstaarten bezorgd, maar in dit geval hebben we er voor gekozen om de babyshowertaart te laten bezorgen. Ik kan me dat ook heel goed voorstellen, omdat een taart van 4 lagen ook wel met beleid vervoerd moet worden. Dus een ritje naar Utrecht met een babyshower taart.

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in taarten

Wil je een taart bestellen voor een speciale gelegenheid? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van taarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Wat je maar wilt, wij maken het

Ga je een taart bestellen, dan begint dat uiteraard met een inventarisatie. Samen bepalen we hoe jouw taart moet smaken en hoe deze er uit moet gaan zien. Thema, kleurstelling, aantal personen, gelegenheid, wel of geen tekst op de taart…. het komt allemaal aan de orde. Wil je eerst wat voorbeelden zien en inspiratie op doen? Kijk dan hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Alles voor een ‘WOW!’

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft.