• Een taart voor een 40 jarig huwelijk

Een taart voor een 40 jarig huwelijk.

Een taart voor een 40 jarig huwelijk was voor de schoonouders van mijn oudste dochter die 40 jaar getrouwd zijn! Wat een mooie mijlpaal!  De kinderen van Trees en Willy hebben voor deze gelegenheid een heuse bruidstaart laten maken. Ik heb ze een paar voorbeelden laten zien, niet teveel poes pas, maar wel feestelijk, dus waren ze op dit ontwerp uitgekomen.  De bloemen een vrolijke kleur rood gegeven, omdat dat zo goed paste. Ze hebben me uitgebreid bedankt voor deze taart, zo blij waren ze er mee.

Nogmaals van harte gefeliciteerd! Op naar het gouden huwelijk.

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in bruidstaarten

Wil je een bruidstaart bestellen? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Boek een proeverij!

Ga je een trouwtaart bestellen, dan nodigen wij jullie van harte uit om een afspraak te maken voor een proeverij. Samen kunnen jullie bepalen hoe jullie taart moet smaken. En als we dan toch gezellig bij elkaar zitten dan is dat ook het juiste moment om het te hebben over de uitvoering van jullie bruidstaart. Willen jullie vast wat voorbeelden zien? Inspiratie op doen? Kijk hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Boek een proeverij!

Alles voor de liefde

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland.