Project omschrijving

  • rode rozen trouwtaart
  • suikerbloemen op trouwtaart

Grote bruidstaart van 5 lagen met rozen

Grote bruidstaart van 5 lagen met rozen, geschikt voor ruim 70-80 gasten. Wat een geweldig resultaat, deze trouwtaart zal de nodige ‘wow’s en wauw’s” veroorzaakt hebben. Een bruidstaart van 5 lagen wordt nooit in zijn geheel vervoerd, maar het blijft toch erg spannend met vervoeren. Van te voren zijn de ruim 60 rozen al bevestigd op de taart, zodat het niet heel veel werk meer is om op locatie op te bouwen.

Op zaterdag 10 november 2018 zeiden C & C volmondig JA tegen elkaar. Gevolgd door een groots feest in het Hotel & Evenementen locatie Lumen in Zwolle. ‘s Avonds om 23.00 uur was het eindelijk zover, het aansnijden van de bruidstaart! Een moment waar naar uitgekeken wordt. Alle gasten hebben kunnen genieten van deze heerlijke traktatie. Gevuld met vanilleroom en aardbeienjam, zal dat vast wel in de smaak zijn gevallen.

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in bruidstaarten

Wil je een bruidstaart bestellen? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Boek een proeverij!

Ga je een trouwtaart bestellen, dan nodigen wij jullie van harte uit om een afspraak te maken voor een proeverij. Samen kunnen jullie bepalen hoe jullie taart moet smaken. En als we dan toch gezellig bij elkaar zitten dan is dat ook het juiste moment om het te hebben over de uitvoering van jullie bruidstaart. Willen jullie vast wat voorbeelden zien? Inspiratie op doen? Kijk hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Boek een proeverij!

Alles voor de liefde

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland.