Project omschrijving

Naked cake voor een verjaardag

Naked cake voor een verjaardag stond al heel lang op mijn verlanglijstje om te maken. De 20e verjaardag van mijn eigen dochter Sharon was een mooie gelegenheid daarvoor. Dat komt nog eens extra goed uit, omdat zij niet een echte grote liefhebber is van fondant. De vulling is ook bijzonder, omdat het allemaal wat steviger moest zijn. Geen mousse dus, maar een basis van monchou en andere verse roomkaas.

Een naked cake wordt voornamelijk gedecoreerd met vers fruit. In dit geval heb ik aardbeien, aalbessen, bramen en frambozen gebruikt. Heerlijk dat verse zomerfruit. Zo’n verjaardagstaart is aanzienlijk minder werk dan een taart die bekleed  moet worden met fondant.

De reacties waren allemaal heel enthousiast. Weer eens wat anders!

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in taarten

Wil je een taart bestellen voor een speciale gelegenheid? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van taarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Wat je maar wilt, wij maken het

Ga je een taart bestellen, dan begint dat uiteraard met een inventarisatie. Samen bepalen we hoe jouw taart moet smaken en hoe deze er uit moet gaan zien. Thema, kleurstelling, aantal personen, gelegenheid, wel of geen tekst op de taart…. het komt allemaal aan de orde. Wil je eerst wat voorbeelden zien en inspiratie op doen? Kijk dan hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Alles voor een ‘WOW!’

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft.