Project omschrijving

  • Prachtig witte trouwtaart met witte bloemen
  • Prachtig witte trouwtaart met witte bloemen

Prachtig witte trouwtaart met witte bloemen

Prachtig witte trouwtaart met witte bloemen, dat was de wens van het bruidspaar voor wie wij deze creatie mochten maken. Het was een echte ‘last minute’ opdracht, maar daar draaien we onze hand niet voor om. Dan nog kan het bruidspaar aangeven wat hun wensen zijn. Een Proeverij was in dit geval niet meer mogelijk, maar ze hadden er het volste vertrouwen in. Zo ontstond de trouwtaart die volledig voldeed aan datgene wat het aanstaande bruidspaar voor ogen had: Prachtig witte trouwtaart met witte bloemen. Ik hoop dat het weer voor een onvergetelijk hoogtepunt gezorgd heeft op een mooi feest.

Wil je meer weten van de genoemde locatie, kijk dan op Restaurant De Boschvijver

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in bruidstaarten

Wil je een bruidstaart bestellen? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Boek een proeverij!

Ga je een trouwtaart bestellen, dan nodigen wij jullie van harte uit om een afspraak te maken voor een proeverij. Samen kunnen jullie bepalen hoe jullie taart moet smaken. En als we dan toch gezellig bij elkaar zitten dan is dat ook het juiste moment om het te hebben over de uitvoering van jullie bruidstaart. Willen jullie vast wat voorbeelden zien? Inspiratie op doen? Kijk hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Boek een proeverij!

Alles voor de liefde

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland.