Project omschrijving

Een combinatie van een naked cake en fondant

Een combinatie van een naked cake en fondant is dé oplossing als het aanstaande bruidspaar het niet helemaal met elkaar eens is of er nu wel of geen fondant op hun bruidstaart moet komen. Maar het is ook een manier om de bruidstaart groter te laten lijken dan er in werkelijkheid nodig is. Dus de lagen met fondant bekleed zijn zogenaamde dummies, ofwel nep-lagen. Mooi toch?

Als je voor een niet zo’n groot gezelschap een taart nodig hebt, maar toch iets groots wil hebben staan. Door een naked cake en fondant te combineren, krijg je sowieso iets heel origineels. En dan die prachtige orchideeën van flowerpaste! Dat maakt deze bruidstaart wel helemaal af. Zo’n grote trouwtaart moet natuurlijk wel op locatie worden opgebouwd, die wordt niet in z’n geheel vervoerd.

Ook interesse in een naked cake en lagen met fondant? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Wil je meer weten van de genoemde locatie, kijk dan op Restaurant De Boschvijver

Specialist in bruidstaarten

Wil je een bruidstaart bestellen? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Boek een proeverij!

Ga je een trouwtaart bestellen, dan nodigen wij jullie van harte uit om een afspraak te maken voor een proeverij. Samen kunnen jullie bepalen hoe jullie taart moet smaken. En als we dan toch gezellig bij elkaar zitten dan is dat ook het juiste moment om het te hebben over de uitvoering van jullie bruidstaart. Willen jullie vast wat voorbeelden zien? Inspiratie op doen? Kijk hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Alles voor de liefde

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland.