Naked cake met vers fruit

Een naked cake met vers fruit is een stijl die heel goed past bij een buiten bruiloft. Het is zaak om zo’n taart zo kort mogelijk van te voren te maken, zodat de versheid gewaarborgd blijft. Bij heel warm weer moet de taart het liefst zo laat mogelijk buiten gezet worden. Doordat er geen fondant omheen zit, zoals de meeste van mijn taarten, is deze veel kwetsbaarder, ook qua stabiliteit.

Maar ondanks al deze ‘wat mindere puntjes’, is het een prachtige bruidstaart, met een zomerse uitstraling. Dit bruidspaar heeft hun bruidstaart inderdaad buiten aangesneden, het weer liet dat gelukkig toe. De boomplateau is gehuurd bij mij.

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in bruidstaarten

Wil je een bruidstaart bestellen? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Boek een proeverij!

Ga je een trouwtaart bestellen, dan nodigen wij jullie van harte uit om een afspraak te maken voor een proeverij. Samen kunnen jullie bepalen hoe jullie taart moet smaken. En als we dan toch gezellig bij elkaar zitten dan is dat ook het juiste moment om het te hebben over de uitvoering van jullie bruidstaart. Willen jullie vast wat voorbeelden zien? Inspiratie op doen? Kijk hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Boek een proeverij!

Alles voor de liefde

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland.