• Semi naked cake met gipskruid en rozen

Semi naked cake met gipskruid.

Semi naked cake met gipskruid en rozen heeft een hele romantische uitstraling. De rozen zijn in dit geval van flowerpaste gemaakt. Een speciaal fondant om prachtige  suikerbloemen mee te maken. Behoorlijk arbeidsintensief, allemaal met de hand gemaakt. Het gipskruid is zo klein, dat het bijna niet te doen is om dat ook van flowerpaste te maken. Is theoretisch wel mogelijk, maar daar zitten dan zoveel uren in, dat het onbetaalbaar wordt.

Deze overheerlijke naked cake is, heel toepasselijk, gevuld met bosvruchtenmousse en bosvruchtenjam. De taart werd in ontvangst genomen door de familie, die het bruidspaar aan het opwachten was. Het was al een gezellige drukte in De Keet van Heerde! Het feest zal vast tot in de late uurtjes geduurd hebben. Ook zin in zo’n overheerlijke naked cake? Neem dan contact op via [email protected] voor meer informatie.

Weten wie jullie voor gingen en wat zij er van vonden? Kijk hier naar de reviews op onze Facebook pagina, the proof of the pudding, eh… cake!

Inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Instagram pagina: Yummie Sweet Cakes op Instagram.

Specialist in bruidstaarten

Wil je een bruidstaart bestellen? Dan ben je wat ons betreft op het goede adres. Sinds 2010, het jaar waarin onze passie leidde tot een bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Daarbij hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het moet leiden tot dat ultieme ‘WOW!’ moment, niet alleen voor het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de smaak.

Boek een proeverij!

Ga je een trouwtaart bestellen, dan nodigen wij jullie van harte uit om een afspraak te maken voor een proeverij. Samen kunnen jullie bepalen hoe jullie taart moet smaken. En als we dan toch gezellig bij elkaar zitten dan is dat ook het juiste moment om het te hebben over de uitvoering van jullie bruidstaart. Willen jullie vast wat voorbeelden zien? Inspiratie op doen? Kijk hier: Onze creaties of scroll naar beneden.

Boek een proeverij!

Alles voor de liefde

Bij Yummie Sweet Cakes zorgen we er voor dat de taart een belangrijk onderdeel wordt van het feest. Altijd een hoogtepunt. Moment van herinnering. Onuitwisbaar. Dat is wat wij nastreven. Dat is wat ons drijft. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland.